Portugals tränare kan inte komma överens med WM 2018 exit

Portugals tränare Fernando Santos var olycklig med resultatet efter Portugals 2-1-förlust för Uruguay i 16-matchen i Sochi på måndagen.

Med en förlust på 2-1 i Uruguay är Portugal nu ute av 2018 FIFA-VM i Ryssland och Santos anser att det var ett orättvist resultat. Billiga Fotbollströjor

« Det är inte ett rättvist resultat, vi gjorde nog för ett annat resultat, » sa Santos.

« Uruguay gjorde med sitt första skott på vårt mål. Vi är väldigt ledsna men det är fotboll, » tillade han.2018 FIFA WORLD CUP: FULL COVERAGE

Match # 49 | #URU 2-1 #SP #URUPOR pic.twitter.com/FwUvBn1ljR

FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) 30 juni 2018

Matchen började med Uruguay som tog ledningen så tidigt som den sjunde minuten. Edinson Cavani kombinerat med Luis Suarez för att tävla en serie precisionspass för att ge Uruguay den första fördelen med en rubrik. Resten av hälften var en drab som Portugal såg ut och Uruguay väntade på att slå på räknaren. Men det hände inte heller, och saker slutade 1-0 i Uruguays tjänst på halvvägs.

Juventus' forward from Argentina Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the UEFA Champion's League Group D football match Juventus vs Olympiacos on September 27, 2017 at the Juventus stadium in Turin.  / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO        (Photo credit should read MARCO BERTORELLO/AFP/Getty Images)
Juventus’ forward from Argentina Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the UEFA Champion’s League Group D football match Juventus vs Olympiacos on September 27, 2017 at the Juventus stadium in Turin. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO (Photo credit should read MARCO BERTORELLO/AFP/Getty Images)

Portugal startade andra halvleken på framfoten och utjämnade genom Pepes huvud i 55: e minuten. Paris-Saint-Germain var dock inte redo att lämna Ryssland på lördag det verkade. Cavani avslutade en perfekt Uruguay räknare i 62: e med ett skott från strax inom straffområdet som fångade Portugal målvakt Rui Patricio något ur sin position och krullade inne i den bortre stolpen. BILDER

Portugal, som vann Euro 2016 i Frankrike dominerade besittning efter målet men deras attack hade inte tillräckligt med bett för att bryta igenom Uruguay-försvaret två gånger och lämnade kapten Cristiano Ronaldo en frustrerad figur under hela matchen.

Det var ett handbollskrig sent i stopptiden, eftersom Portugal hade alla män i Uruguay-lådan på jakt efter en utjämnare men domaren var inte intresserad och Video Assistant-domaren överrättade inte beslutet var bra. Talar om frågan, sa Santos att saker kunde ha varit annorlunda men Uruguay var ett starkt lag och de vann. Dennis Cavani brace skickar Ronaldo’s Portugal kraschar ut

« Vi är inte här för att prata om domaren. I fotboll är det inga moraliska segrar och jag skulle helst föredra att spela värre och vinna matchen. Men jag känner att andra hälften var mycket bra från oss när det gällde önskan och Vi hade kunnat göra mer poäng men vi förlorade. Vi visste att Uruguay hade spelat bra mot Ryssland och de är mycket starka. «  » Vi försökte vårt bästa och vi spelade ett bra spel tror jag. Men du vill alltid vinna , och vi förlorade, så bra gjort till Uruguay för att göra det igenom, « tillade han.Edinson Cavani mållös efter att ha förstört Ronaldos dröm

Portugal misslyckades med att hantera Cavani, då PSG-anfallaren dashedde sina drömmar om att göra en kvartsfinal i världscupen (AP Photo). Den 63-årige skrev sig av med att säga att det är en sorglig dag för portugisiska människor som de visade sig på Fisht Stadium i stora antal för att stödja laget.

« Det är dock väldigt sorgligt för Portugal. Det finns en verklig sorg i omklädningsrummet att vi inte lyckades göra det för dem. » barcelona fotbollströja barn

Portugal kommer nu att få flyget hemma medan Uruguay kommer att möta Frankrike på Nizhny Novgorod Stadium.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*